Ko smo mi?

Mi smo kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom robe široke potrošnje. Ključ našeg uspjeha je u personaliziranom pristupu klijentima kojima nudimo pažljivo odabranu selekciju visoko kvalitetnih proizvoda po iznimno konkurentnim cijenama.

 • Naša misija & vizija

  Naša misija & vizija

  Naša misija je postići zadovoljstvo kupaca snadbijevanjem i prodajom visoko kvalitetnih proizvoda, zagarantovanog kvaliteta i konkurentnih cijena. Naša vizija je biti prepoznatljiva i uspješna kompanija na tržištu. Želimo da stvorimo stalnu prednost obezbjeđujući svojim saradnicima i poslovnim partnerima usluge i poslovne odnose koji imaju najveću vrijednost.
 • Naš cilj

  Naš cilj

  Naš cilj je kroz zadovoljstvo partnera i kupaca ostvariti održivi razvoj i širenje na tržištu.
 • Online kupovina

  Online kupovina

  Online kupovina nije budućnost. Ona je sadašnjost. Naš portal KUPA.BA omogućava krajnjem konzumentu kupovinu visoko kvalitetnih i brižno odabranih artikala po iznimno povoljnim cijenama. Cilj nam je omogućiti kupcu kupovinu iz topline svoga doma, te smanjenjem distributivnih troškova ostvariti što povoljniju cijenu. Jednim klikom do vaših omiljenih proizvoda.

Ključ našeg uspjeha?

Uvijek ćemo se zalagati i primjenjivati naše poslovne standarde i principe, kako bismo ostvarili dugoročnu saradnju i ispunili očekivanja naših klijenata. Želimo da sada i u budućnosti našim klijentima omogućimo uspješan rast i ostvarenje poslovnih planova. Izgrađujemo uspješnu i sigurnu poslovnu budućnost za nas i naše poslovne partnere i saradnike kroz poslovanje sa integritetom i ispunjenje obećanja.Konstantno ulažemo u razvoj kompanije, uvodimo najsavremenije standarde poslovanja i osiguravamo osposobljavanje radnika.

Naši brendovi

Nudimo pažljivo odabranu selekciju visoko kvalitetnih proizvoda po iznimno konkurentnim cijenama.

Kontaktirajte nas

Rado bi čuli vaše mišljenje.

Lokacija
Rajlovačka bb, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Pozovite nas
T: +387 (0) 33 94 16 60
F: +387 (0) 33 94 16 63

e-mail adresa
info@imex.ba

Pošaljite nam poruku

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite ostvariti poslovnu saradnju molimo Vas da nas kontaktirate na gore navedene brojeve telefona i e-mail adrese ili putem on-line kontakt forme.